BURDUR / MERKEZ - Gökçebağ İlkokulu

LOGOMUZ 1. SEÇİLDİ.

Açıklama: C:\Users\PC\Desktop\b464e7fe7.jpg

DEĞERLİ HİKAYELER  e-TWİNİNG PROJESİ

Okulumuz Anasınıfı öğretmeni  Neslihan TÜRKCAN CAN katıldığı ve yönetimde görev aldığı "Değerli Hikayeler Projesi" kapsamında Türkiye'nin farklı illerinden ,ilçelerinden  10 kişi, farklı bir ülkeden 1 kişi olmak üzere toplam 11 öğretmen katılmaktadır. Katılan öğretmenler içerisinde ilk defa e-twining  ile tanışan öğretmenler bulunmaktadır.

Nesrin Kayhan ve Yasemin Acar kurucu öğretmenler ile üye öğretmenler tarafından proje kapsamında Mart ve Nisan ayı boyunca sürecek ve proje sonuna kadar toplamda 5 değer ile ilgili etkinlikler yapılacaktır. Bu değerler ; yaşlılara saygı, yalan söylememek(doğruluk), yardımseverlik, sevgi, emanet(sorumluluk). Etkinlikler içerisinde anlatılan manevi değerleri yaşama geçirmek ve toplum  içinde bu kavramlara dikkat çekmek için etkinlikler yapılacaktır. Proje sürecinde hikaye okumaları ve etkinlikler  yapılacak.(Sanat ,drama,türkçe dil vb) Ve bu etkinliklerin görsellerini sisteme yüklemek  için Web2 araçları kullanılacaktır.

Proje Hedeflerimiz

• İşbirliği içinde olarak

1.Yaşlılara büyüklere saygılı olmak

2.Yalan söylemenin kötü bir davranış olduğunu doğruyu ve dürüst olmanın önemini kavramak