BURDUR / MERKEZ - Gökçebağ İlkokulu

PINAR ŞİMŞEK-Okul Müdürü

1986 yılında Hatay´ın İskenderun ilçesinde doğdum.İlkokul ve ortaokulu Burdur Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu´nda,liseyi Denizli Cumhuriyet Lisesi´nde okudum.Yüksek öğrenimi Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünde tamamladım.Gaziosmanpaşa Üniversitesinde Eğitim Yönetimi alanında yüksek lisansımı tamamladım.2009 yılında Şırnak ili Silopi ilçesine atandım.Silopi Cumhuriyet İlkokulu´nda bir yıl öğretmenlik yaptıktan sonra öğrenim özrü ile Burdur iline atandım.Karamanlı Atatürk İlkokulunda on yıl sınıf öğretmenliği yaptım.Bucak Fatih Sultan Mehmet İlkokulunda dört yıl Müdür yardımcısı olarak çalıştıktan sonra 27.10.2023 tarihinden itibaren Gökçebağ İlkokuluna Okul Müdürü olarak atandım.

Yayın: 18.04.2024 - Güncelleme: 18.04.2024 12:37 - Görüntülenme: 21