BURDUR / MERKEZ - Gökçebağ İlkokulu

May

Milli egemenliğimizin sembolü, kurtuluş mücadelemizin ve demokrasi tarihimizin en önemli kurumlarından olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yılında gururla kutladığımız Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, istikbalimizin yegâne teminatı olan çocuklarımıza kutlu olsun.

Nis

OKUL SPORLARI DALINDA YAPILAN BOCCE İL TURNUVASINDA OKULUMUZ ERKEKLER TAKIMIMIZ KÜÇÜKLER ERKEK BOCCE İL ÜÇÜNCÜSÜ OLMUŞTUR.

OKUL SPORLARI DALINDA YAPILAN BOCCE İL TURNUVASINDA OKULUMUZ KIZLAR TAKIMIMIZ KÜÇÜKLER KIZ BOCCE İL ÜÇÜNCÜSÜ OLMUŞTUR.

BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZ SULTAN KARAMAN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBİK EDER,BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

Kas

Okulumuzda Beste Projesi kapsamında akademik etkinlikler çalışmalarından olan her gün farklı ders saatlerinde 15 dakikalık okuma etkinliği yapılmaktadır.

Kas

CUMHURİYET BAYRAMIMIZIN 100.YILI ÇOŞKU İLE KUTLANDI.

Ekm

Jandarma Mobil Trafik Eğitimi Tırı ile Okulumuz öğrencilerine trafik eğitimi verildi.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası kutlamaları

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılına Şehit Hazım Bey İlkokulu binasında başladık. .Öğrencilerimiz Yeni Eğitim Öğretim Yılına yeni ders kitapları ve yeni yardımcı kaynak kitaplarıyla başladı. Yeni Eğitim Öğretim Yılının hayırlı olması dileklerimizle.

May

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nesrin KAKIRMAN 05/05/2022 tarihinde Okulumuzu ziyaret ederek okul idarecileri, öğretmenler, okul çalışanları ve öğrenciler ile sohbet edip bilgi alışverişinde bulundu.

DEGERLİ HİKAYELER SEVGİ İŞBİRLİKÇİ VİDEOMUZ

DEGERLİ HİKAYELER YARDIMSEVERLİK İŞBİRLİKÇİ VİDEOMUZ

OKUL PANOMUZ

Açıklama: C:\Users\PC\Desktop\b464e7fe7.jpg

DEĞERLİ HİKAYELER  e-TWİNİNG PROJESİ

Okulumuz Anasınıfı öğretmeni  Neslihan TÜRKCAN CAN katıldığı ve yönetimde görev aldığı "Değerli Hikayeler Projesi" kapsamında Türkiye'nin farklı illerinden ,ilçelerinden  10 kişi, farklı bir ülkeden 1 kişi olmak üzere toplam 11 öğretmen katılmaktadır. Katılan öğretmenler içerisinde ilk defa e-twining  ile tanışan öğretmenler bulunmaktadır.

Nesrin Kayhan ve Yasemin Acar kurucu öğretmenler ile üye öğretmenler tarafından proje kapsamında Mart ve Nisan ayı boyunca sürecek ve proje sonuna kadar toplamda 5 değer ile ilgili etkinlikler yapılacaktır. Bu değerler ; yaşlılara saygı, yalan söylememek(doğruluk), yardımseverlik, sevgi, emanet(sorumluluk). Etkinlikler içerisinde anlatılan manevi değerleri yaşama geçirmek ve toplum  içinde bu kavramlara dikkat çekmek için etkinlikler yapılacaktır. Proje sürecinde hikaye okumaları ve etkinlikler  yapılacak.(Sanat ,drama,türkçe dil vb) Ve bu etkinliklerin görsellerini sisteme yüklemek  için Web2 araçları kullanılacaktır.

Proje Hedeflerimiz

• İşbirliği içinde olarak

1.Yaşlılara büyüklere saygılı olmak

2.Yalan söylemenin kötü bir davranış olduğunu doğruyu ve dürüst olmanın önemini kavramak